browser warning text

Soulfly kontsert

17. juulil jõuab Eestisse taas legendaarne Soulfly! Sepultura ridadest võrsunud Max Cavalera tuleb oma bändiga klubisse Tapper esitama nii vanu häid hitte kui parimaid palasid mõned aastad tagasi ilmunud kümnendalt kauamängivalt "Archangel".

Max Cavalera hetkega ära tuntav kurguvokaal ja šamanistlike mõjutustega rifikiri on andnud Soulfly fännidele energiat juba üle paarikümne aasta ning pakkunud äratundmisrõõmu ka kõigile vanadele Sepultura fännidele.

Ja vähe on neid live'isid, kus ei saa lõpuks kõlama ka igihaljad hitte "Roots Bloody Roots" ning "Refuse/Resist".

Klubi uksed avatakse kell 19 ja üritus on vanusepiiranguta!

Vaata videot nimiloole "Archangel" siit:
https://www.youtube.com/watch?v=0WMMdgttj_0

Soulfly on:
Max Cavalera – vokaal, kitarr;
Marc Rizzo – kitarr;
Zyon Cavalera – trummid;
Mike Leon – bass.

Diskograafia:
Soulfly (1998)
Primitive (2000)
3 (2002)
Prophecy (2004)
Dark Ages (2005)
Conquer (2008)
Omen (2010)
Enslaved (2012)
Savages (2013)
Archangel (2015)